Kanintillbehör

Kanin tillbehör - Här hittar du allt du behöver

Har du skaffat kanin eller går i tankarna om att göra det, så hittar du allt tillbehör till kanin som du behöver här. En kanin behöver en bur att bo i, matskål, vattenflaska och gärna någon leksak. Utöver det hittar du även andra kanintillbehör som selar, koppel och hagar hos oss. En kanin är aktiv och vill därför hålla sig sysselsatt, bland annat genom att tugga. För det finns snacks, mat, tuggpinnar som till exempel forest sticks som innehåller fibrer och linfröolja som hjälper pälsen. Vi har även kanin tillbehör som sandbad, aktiveringsleksaker och lektunnlar.

Viktigt med motion

Det är viktigt att kaninen får komma ut och röra på sig dagligen. Har du inte tid för att gå ut med kaninen i koppel kan en kaninhage vara ett bra alternativ. I kaninhagen kan du även lägga kaninleksaker och andra saker för aktivering. Har du en kanintunnel kan du lägga den i hagen och sen lägga ut lite godis så den får leta. Det finns en hel del billiga kanintillbehör att välja mellan. Skulle du behöva produkter för andra husdjust har vi även produkter for gnagare och fisktillbehör här på sajten.

Införskaffa nödvändiga kanintillbehör

Det finns regler för hur en kaningbur skall se ut och hur stor den behöver vara. Därför kan det vara bra att köpa en så du vet att din kanin får ett bra boende. Kaniner är rörliga djur som behöver mycket plats. Utöver en plats att bo behöver du även köpa kaningmat som pellets och hö. I buren är det även bra att ha spån eller halm som underlag. Då blir det mjukt för kaninen och det finns även andra kanintillbehör du kan köpa till. Till exempel så behöver du köpa en matskål som står stadigt och en vattenflaska för smådjur.